Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och kanelbrownies

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Klä en långpanna, 30 x 40 cm, med ett smort bakpapper.
  2. Bryt el. hacka chokladen i mindre bitar. Smält smör och choklad över svag värme.
  3. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör sedan ner blandningen i äggsmeten. Blanda sist i chokladsmeten.
  4. Häll smeten i långpannan och grädda kakan mitt i ugnen ca 25-30 min. Låt kakan svalna helt i pannan. Skär sedan upp den i rutor i önskad storlek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.