Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och limekaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En riktigt smal kaka men icke desto mindre god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Kläm fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar kant,ca.24 cm i diameter. Smörj kanten.
  2. Vispa ägg och socker pösigt.Vispa ner Kesella och limeskal.
  3. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner i smeten. Häll allt i formen. Grädda mitt i ugnen ca.18 min. Låt kakan kallna.
  4. Sikta över florsocker. Garnera med strimlat limeskal.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kantomen 24 november 2009

    Den här kakan är god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.