Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och mandarinkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En riktigt mumsig kaka!

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning. Blanda ner mjöl, vaniljsocker, bakpulver, apelsinskal och -saft. Rör till en slät smet. Hacka chokladen grovt. Låt mandarinklyftorna rinna av och rör ner dom och chokladen. Häll smeten i en smord och bröad springform. Grädda i ca 50 min i 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.