Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och päronpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En riktigt fyllig paj med söta päron

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa snabbt ihop alla ingredienser till pajdegen i en mixer. Tryck ut degen tunt i portionsformar. Ställ in i kylen i minst 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 180 grader.
  3. För att inte pajdegen ska försvinna från kanterna när du förgräddar pajdegen så lägg aluminiumfolie ovanpå. Grädda pajdegen i 10 minuter.
  4. Smält choklad och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör i grädde, socker, kanel och ägg. Skär päronen i skivor.
  5. Ställ skivorna i pajformarna. äll på chokladfyllningen och grädda pajerna mitt i ugnen i 30 minuter.
  6. Servera med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.