Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och romrussinmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums! Du bör använda en mörk rom som kan matcha den mörka chokladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden.
  2. Smält chokladen och tillsätt rom och russin.
  3. Rör ner äggulorna en och en i chokladsmeten. Var försiktig så att den inte skär sig. Rör ner sockret. Vänd ner den vispade grädden i chokladsmeten. Ställ i kylen en stund.
  4. Servera i koppar eller glas. Garnera med lite extra russin på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.