Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och zucchinikaka

 
Skriv ut

Saftig och god kaka. Kakan ska vara lite "gungig" - den stelnar när den svalnat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Smält smöret i en kastrull. Låt chokladen smälta i smöret.
  3. Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, mjöl och bakpulver. Rör ner chokladsmöret i smeten. Blanda till sist i den rivna zucchinin och myntan. Häll i en smord och bröad form.
  4. Grädda ca 25 minuter. Låt svalna några timmar.
  5. Tips! Rör ner drygt ½ dl pinjenötter i smeten, blir mycket gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.