Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladägg med citrussallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Efter maten blir man ofta sugen på något sött, det behövs bara något litet. Chokladkräm på kesella. Servera liten citrussallad till. Ca 160 kcal, varav 9 g fett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i mikrovågsugnen. Rör ner äggula och kesella.
  2. Skala och skär apelsinen i skinnfria klyftor och clementinen i skivor. Forma små ägg av chokladen och garnera med apelsinskal. Servera med apelsinsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.