Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbakelse med pistagenötter

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En bra bakelse att förbereda i aluminiumformar, som ställs in i frysen och sedan bakas i ugn innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen och smält den tillsammans med smöret i vattenbad. Låt svalna. Smörj formarna med smör. Vispa äggvitan och sockret till ett fast skum.
  2. Rör ner äggulorna och dom hackade pistagenötterna i chokladsmeten o vänd sist ner äggvitan. Fördela smeten i formarna och ställ dem i frysen tills de ska användas.
  3. Grädda dem sedan i 200 grader ca 10 min tills de puffat upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.