Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppade jordgubbar på pinne

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En bukett av chokladdoppade jordgubbar. Ett roligt inslag på kalasbordet eller en fin present till någon du tycker om.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt varje jordgubbe på en träpinne och doppa toppen i smält choklad. Ställ pinnarna i en hög vas eller liknande medans de torkar. Vänta tills choklade nästan har stelnat och strö på pistagenötter på hälften av jordgubbarna och kokoks på andra hälften. Det kan också vara gott att strö på lite salt på de pistagedoppade jordgubbarna. När chokladen stelnat helt kan du ta ett fint band och knyta runt pinnarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.