Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladformar med dulce de leche

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Krämig kola och mörk choklad är en oslagbar kombination i dessa små godsaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ burken med karamelliserad mjölk i kylen. Hacka chokladen och smält i mikro eller över vattenbad. Pensla insidan och botten av små formar med chokladen. Ställ formarna på en bricka och ställ i kylen tills chokladen stelnar, ca 20 minuter.
  2. Pensla formarna med ytterligare ett eller två lager choklad och låt stelna i kylen. Rör den karamelliserade mjölken slät. Fördela den i formarna och ställ kallt fram till servering i en burk med lock. Garnera med flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.