Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med chili

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Denna chokladkakan är enormt god. Hittade receptet i en tidning och vill dela med mig av det. :)

Ingredienser

Instruktioner

Blanda socker, kakao, chilipulver, grädde och mjölk i en kastrull. Koka upp blandningen under omrörning och låt svalna. Smörj och bröa en form, 1 1/2 liter. Värm ugnen till 175 grader. Rör matfett och socker pösigt. Tillsätt äggen, ett i sänder, under vispning. Blanda mjölet med vaniljsocker, salt och bakpulver och vänd ner i smeten växelvis med chokladblandningen. Häll smeten i formen. Grädda kakan i nedre delen av ugnen cirka 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anncilia 24 november 2010

    I mitt första recept av denna kakan hade jag glömt skriva in att matfettet ska röras med 1 1/2 dl strösocker. Men tack vare en uppmärksam medlem är det nu rätat till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.