Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med crisp

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Saftig chokladkaka med rice krispies som toppas med en härligt kladdig glasyr och rice krispies.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda alla ingredienser i en skål till kakan förutom rice krispies. Täck en bakform med bakplåtspapper och sprid ut rice krispies i formen. Häll smeten i formen.
  3. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 30 minuter. Ta ut kakan och låt den vila i ca 1 timme innan glasyren penslas på.
  4. Smält smöret, grädden och sockret i en kastrull. vispa hela tiden smeten kraftigt med handvisp.Vispa därefter ner kakao och mjöl. Låt blandningen vila i ca 6-8 minuter innan den penslas på kakan. Strö försiktigt rice krispies över glasyren.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.