Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med glasyr (utan ägg)

 
  • Serverar: 8-12 portioner
Skriv ut

Här är ett bra recept på en enkel chokladkaka.. Använder den själv oftast till muffins men då ökar jag ugnsvärmen till 200 grader.. Å har inne dom i ca: 10-12 min..

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt vätskan, oljan och vattnet. Rör om väl. Häll smeten i en smord och mjölad 1½-2 liters form. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca: 40 minuter. Stjälp upp kakan och låt den kallna. Blanda glasyren och ringla den över kakan..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.