Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med mint

 
  • Serverar: 12-16 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

För chokladälskaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt margarin och de lätt uppvispade äggen. Rör i vattnet.
  2. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant eller liten långpanna. Grädda kakan i 200 c i ca 40 min. Låt kakan svalna något och bred över glasyren.
  3. Kan serveras med grädde och frukt eller bara som den är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.