Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med pistagenötter med låg GI

 
Skriv ut

Detta är en vanlig mörk choklad men om man väljer lite bitter mörk choklad med riktigt hög kakaohalt och låg sockerhalt blir GI värdet lägre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka pistage och mandel. Spar cirka 1 msk av varje till att strö över som dekoration. Hacka mandel och pistagenötterna grovt.
  2. Smält chokladen tillsammans med nöthacket i vattenbad eller någon minut på medelvärme i mikron och smula i branflakes i slutet. Häll upp chokladen på bakplåtspapper och strö över nöthack och branflakes.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.