Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med speltmjöl

 
Skriv ut

En spännande chokladkaka.

Ingredienser

Instruktioner

Kaksmet: Vispa ägg och socker luftiga. Blanda i olja, salt, sojamjölk och speltmjöl och rör ihop smeten. Häll smeten i en springform med 24 cm i diameter och grädda i 200 grader varm ugn ca 45 minuter. Låt kakan svalna på galler medans du gör crémen. Kakcréme: Rör ihop smör och gräddost. Blanda i de torra ingredienserna och äggulan och rör crémen blank och slät. Bred crémen över kakan och servera den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.