Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka Zorro

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En lättbakad och uppskattad chokladkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret och rör ner det i mjölblandningen. Tillsätt äggen, ett i taget. Häll i det kokande det kokande vattnet och rör om till en slät smet. Häll i smeten i den smorda formen.
  2. Grädda i ca 35 minuter i 175 graders värme.
  3. Blanda ingredienserna till glasyren föriktigt och bred den över den heta kakan. Låt svalna.
  4. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.