Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkladdkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel att göra och bra att ha i frysen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Spänn fast ett bakplåtspapper i en rund form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Smöra pappret och formens kanter, bröa, dessutom kanterna. Vispa ägg och socker lätt, smält margarin och choklad på svag värme, låt svalna lite innan det blandas med äggo socker. Vänd ner vetemjöl och häll smeten i formen. ugn ca 25 min.
  2. Servera ev med siktat florsocker på och vipad grädde och jordgubbar till. Man kan sikta florsockret genom en schablon om man vill för att få fina motiv på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.