Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkola i micro

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Supersnabbt! Supergott! Superenkelt! =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en glasskål.
  2. Värm i mikron i 30 sekunders intervaller. Rör emellanåt och fortsätt koka tills kolan är ganska tjockflytande (ca 2-3 minuter).
  3. Häll upp på plåt med bakplåtspapper och ställ kallt en kort stund.
  4. När kolan svalnat skär i fyrkanter, slå in kolan i cellofan eller bakplåtspapper och förvara svalt. Jag skar i fyrkanter och lade in bitarna i en burk i frysen, det fungerade bra det också!
  5. Smaksättning! Jag har provat att blanda i hackad mandel och det blev mycket gott! En annan variant som också blev väldigt bra är att blanda ner lite snabbkaffepulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.