Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkola med pistaschnötter

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen. Lägg den, kondenserad mjölk, smör och 1 krm salt i en tjockbottnad kastrull. Värm försiktigt och rör om tills det har smält.
  2. Lägg nötterna i en plastpåse och krossa dem grovt med en brödkavel. Tillsätt nötterna i den smälta chokladen och rör om. Häll upp smeten i 2 formar à 15x20 cm och släta till ytan.
  3. Låt svalna och ställ in i kylskåpet tills den har stelnat. Skär i rektangulära bitar. Förvaras med fördel i frysen; behöver bara tinas en kort stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.