Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med jordnötscrunch

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Låt gästerna gissa den gröna ingrediensen! Byt grädde mot avokado och mixa tillsammans med kakao till en krämig chokladmousse. Bryt av den lena texturen med ett knaprigt smul på jordnötter och havregryn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta jordnötter och havregryn i en torr stekpanna tills grynen är gyllene. Tillsätt honung och rosta ytterligare ca 1 minut. Låt svalna.
  2. Mixa avokado, kakao, vaniljpulver, honung och salt till en slät mousse i en matberedare.
  3. Fördela moussen i 4-6 små glas. Toppa med jordnötscrunch och finriven mörk choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.