Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med rom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och festligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädde och mjölk.Häll den över chokladen och rör om till en jämn smet. Låt blandningen svalna och sätt in den i kylskåpet över natten.
  2. Rör om och smaka av med rom. Vispa smeten fluffig med elvisp och häll upp i glas. Låt stå kallt ytterligare en stund. Smält chokladen enl anvisning på förpackning. Häll chokladen i en strut, spritsa hjärtan på bakplåtspapper och låt stelna.
  3. Garnera mousseglasen med hjärtan, skalade physalis och sockerkulor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.