Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse x 3

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Tre goda mousser i en.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden. Hacka under tiden chokladsorterna var för sig och lägg i tre olika bunkar. Häll 1 dl (100 g) grädde över varje chokladsort. Blanda väl.
  2. Tillsätt Cointreau till mjölkchokladen och Grand Marnier till den vita chokladen. Ställ bunkarna kallt minst 5 timmar, gärna över natten.
  3. Vispa mousserna var för sig med elvispen till ett löst fluff, men var försiktig – vispar du för länge kan moussen skära sig.
  4. Blanda de tre mousserna i en spritspåse med tyll och spritsa ut moussen i vackra glas. Ställ kallt fram till serveringen. Garnera med chokladrullar och citronmelissblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.