Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med hallon

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lite jobbigt, men gott är det....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och smör i en tjockbottnad kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker poröst. Blanda vetemjöl och bakpulver noga.
  2. Rör ner något avsvalnad chokladsmet i ägg- och sockerblandningen. Vänd ner mjölet försiktigt så smeten blir slät.
  3. Fördela smeten i stora muffinsformar och grädda mitt i ugnen i 225 grader i 5-7 min. Låt svalna och sätt in i kyl till servering. Servera muffinsen kalla med hallon och en klick grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.