- Serverar: 4 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Oprövat recept som såg smarrigt ut! Får bli morgondagens projekt.
Instruktioner
- Chokladpudding:
Sätt ugnen på 150 grader.
Hacka chokladen, värm grädde och mjölk i en kastrull tillsammans med en snittad vaniljstång - var noga med att det inte får koka.
Ta upp vaniljstången och rör ned chokladen tills det att smeten är jämn.
Vispa ihop ägg och socker, tillsätt detta till smeten.
Fyll i ugnssäkra små formar (ex kopper el dyl) och grädda i ugnen 1 timme.
- Saffransgrädde:
Blanda saffran, konjak och socker i en bunke, vispa ihop med grädden.
- Låt chokladpuddingen svalna.
- Servera chokladpuddingen med en klick av saffransgrädden.
Publicerat den
6 april 2013
Liknande recept
Skriv kommentar