Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpudding med saffransgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Oprövat recept som såg smarrigt ut! Får bli morgondagens projekt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chokladpudding: Sätt ugnen på 150 grader. Hacka chokladen, värm grädde och mjölk i en kastrull tillsammans med en snittad vaniljstång - var noga med att det inte får koka. Ta upp vaniljstången och rör ned chokladen tills det att smeten är jämn. Vispa ihop ägg och socker, tillsätt detta till smeten. Fyll i ugnssäkra små formar (ex kopper el dyl) och grädda i ugnen 1 timme.
  2. Saffransgrädde: Blanda saffran, konjak och socker i en bunke, vispa ihop med grädden.
  3. Låt chokladpuddingen svalna.
  4. Servera chokladpuddingen med en klick av saffransgrädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.