Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrulltårta med päronsmörkräm

 
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm. Vispa ägg och socker poröst. Blanda potatismjöl, bakpulver och pepparkakskrydda. Rör ner det i smeten.
  2. Bred ut smeten i långpannan och grädda genast mitt i ugnen 5 – 7 min.
  3. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta bort papperet som kakan gräddats på. Låt kallna. Bred fyllningen över kakan och rulla ihop, förvara i kyl. Skär i bitar före servering.
  4. Smörkrämen: Rör matfettet till fyllningen smidigt. Tillsätt florsocker och äggula och rör så att krämen blir porös. Smaksätt och färga efter eget tycke och smak med aromen och hushållsfärgen.
  5. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.