Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Otroligt gott med punch i krämen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skålla, skala och mal mandeln. Rör matfett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget under kraftig vispning. Rör mandeln, bakpulvret och potatisen. Vänd sist ner den smälta blockchokladen. Klä en form, ca 20x30 cm, med bakplåtspapper. Bred ut smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 40 minuter. Lossa kakan från pappret och låt den svalna.
  2. Glasyr: Blanda ingredienserna till glasyren. Bred den över den kalla kakan. Låt glasyren stelna något. Skär kakan i bitar.
  3. Garnering: Strö över riven blockchoklad. Lägg på physalis eller annan frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.