Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladskorpor

 
Skriv ut

Jättegoda skorpor att ha som tilltugg till kaffe och te.

Ingredienser

Instruktioner

1. Hacka nötter, mandel och choklad grovt. 2. Rör fett, socker och honung mjukt och blanda i ägget. 3. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt det i smeten och rör om. Blanda sist i det hackade. 4. Forma degen till fyra rullar på längden av plåten. Platta till ordentligt. 5.Grädda i 200 grader mitt i ugnen ca 15 min. 6. Låt svalna i ca 15 min. 7. Skär i bitar, ca 1.5 cm tjocka och ställ dem på kant på plåten. 8. Baka ytterligare 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.