Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chow-chow (kinesisk gryta)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud kokt ris och en grönsallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i fingertjocka strimlor. Skölj och skär purjolöken i skivor. Skala och hacka löken fint. Skala och skär äpplena i tärningar.
  2. Smält matfettet, tillsätt curryn och låt fräsa i en minut. Smaker kommer då bäst till sin rätt.
  3. Bryn köttet i currysmöret tillsammans med purjolök och lök. Tillsätt äpplena och häll på buljongen. Koka upp och låt rätten sjuda över svag värme i 35-40 minuter eller tills köttet känns mört.
  4. Vispa hop mjöl och grädde och red rätten. Koka några minuter under omrörning. Smaka av och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.