Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk gryta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och lättgjord gryta som kaan tillagas i förväg och sen värmas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Ansa och skölj purjo och rotselleri. Skär dem i fina strimlor. Låt böngroddarna rinna av. Fräs paprikapulvret i smöret, vänd ner biffstrimlorna, bryn dem och salta efteråt. Blanda ner böngroddar, finstrimlad purjo och rotselleri. Låt grönsakerna brynas några minuter. Späd med vatten och vin. Smaka av med vitlökssalt, chilisås och soja. Låt rätten sjuda ca 5 minuter. Bjud direkt ur grytan och servera ris till.
  2. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.