Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Christinehofs chokladkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ännu ett recept ur grevinnan Marianne Piper-Hamiltons samlingar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör, socker och ägg pösigt. Lös upp kakao och vaniljsocker i det heta vattnet och häll i mjölken. Rör ned vätskan i smeten. Tillsätt slutligen mjölet blandat med bakpulvret. Grädda kakan i välsmord form i 175°.
  2. Kakan är godast om den tas ur ugnen en aning kladdig, alltså inte fullt färdiggräddad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.