Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cidermarinerad fläskkarré.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Suveränt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kött, morötter och lök i en skål.Häll på cidern,täck skålen och låt stå svalt till nästa dag. Torka köttet med hushållspapper, salta och peppra. Bryn köttet i en stekpanna och flytta över till en gryta.Sila marinaden.
  2. Bryn morötterna och löken i stekpannan och lägg i grytan. Slå på av cidern till häften upp på köttet.Sjud under lock, ca 1 1/2 timme tills köttet känns mört.
  3. Tag upp köttet och hålldet varmt.Skiva köttet innan servering Sila skyn i en kastrull, häll på buljongen och koka kraftigt tills ca hälften återstår.
  4. Späd med grädde, red av och smaka av såsen med soya, salt och peppar.
  5. Stek bacon och äppelkyftor och servera som tillbehör. Haricotsverts och pressad potatis passar också bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.