Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingen i en stekgryta tills den är klar o köttet inte är rött. Salta o peppra. Pressa ner vitlöken under tiden den stekt. Häll på 2 dl vatten och lite soya o låt puttra klart
  2. Ta upp kycklingen o låt den kallna lite. Ta sedan bort alla ben o skinn o dela i mindre bitar. Ta redan på skyn. Blanda skyn, grädden creme fraichen och red av till en sås. Lägg i kyckling bitarna, persiljan och chaminjonerna och låt bli varmt får ej koka. Pressa i mer vitlök om du tycker det är för lite.
  3. Servera med ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.