Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron pannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sjögräset agar-agar är en klar, geléaktig vätska. Smaken är neutral och kan därför användas i recept med både sötaktig smak och mer matiga.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp rismjölken, citronsaften och kornmaltsirapen. Sänk värmen så att det sjuder, tillsätt citronskalet som du rivit på ett rivjärn och agar-agar flingorna. Låt sjuda i 3-4 minuter. Ta från värmen och låt svalna. Häll upp i 4 dessertskålar och förvara i kylen i 2-3 timmar tills pannacottan har stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.