Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronfisk med timjan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk som lagas långsamt i ugn på låg temperatur blir fast och fin. Räkna med en ny fiskfavorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Salta fisken. Skala och hacka vitlöken. Blanda grädde, vitlök, fiskfond, timjan, citronskal och -saft i en ugnssäker form. Dela fisken i portionsbitar och lägg i formen.
  3. Tillaga i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 50 grader, ca 35 minuter. Strö över färsk timjan.
  4. Servera fisken med pressad potatis och sockerärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.