Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronfromage

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det här är ett enkelt och gott recept! Per Mobergs recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten i ca:5 min..
  2. 2. Vispa upp gulorna och sockret till en luftig smet.
  3. 3. Ta upp gelantinbladen ur vattnet. Smält dem i vattenbad.
  4. 4. Blanda dem sedan med citronskalet och saften. Häll ner blandningen i äggsmeten.
  5. 5. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i den svala citronblandningen.
  6. 6. Häll fromagen i småglas och dekorera med hallon och citronmeliss

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.