Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronfromage

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

Lös upp gelatinpulvret i lite kokande vatten. Eller lägg gelatinbladen i kall vatten. Rör äggulor och socker poröst. Blanda i citronskal, citronsaft och det smälta gelatinet. Vispa äggvitor och grädde var för sig och blanda med äggsmeten. Häll fromagen i portionsglas eller i en serveringskål. Låt den stelna 1-2 timmar. Servera bär eller frukt till t ex halvtinade hallon och bitar av ananas. Fromagen kan också stjälpas upp på serveringsfat 4-6 personer

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.