Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronfromage á la Turque

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och socker poröst.
  2. Lös upp gelatinpulvret i lite varmt vatten och låt det stå en stund.
  3. Vispa äggvitorna till skum.
  4. Blanda ner gelatinlösningen i äggsmeten.
  5. Blanda sedan försiktigt i Lindahls yoghurt och sist med äggvitor. Häll fromagen i en vattensköljd sockrad form.
  6. Ställ den kallt i några timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.