Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronglacerade kycklingskivor med aubergineröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat nyttigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg auberginen på folie och baka i 220 grader i ca 1 timme tills skalet får en bränd yta.
  2. Koka under tiden ihop citronjuice med 1/2 dl honung och citronskal tills hälften återstår. Salta och peppra kycklingen och fräs i smör.
  3. Tillsätt sedan citronglacen och låt småputtra. Vänd skivorna tills de är ordentligt glacerade. Gröp ur innanmätet från auberginen och blanda med crème fraiche, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.