Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronpasta med tonfisk och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lätt syrlig pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. skala och hacka rödlöken fint.
  2. Skrubba citronerna i ljummet vatten. Riv skalet och pressa juicen. Blanda citronjuice och skal, avrunnen tonfisk, rödlök, olja i en skål.
  3. Blanda ner pastan. Hacka och strö över dillen. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.