Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrus- och passionskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Låt oss inte glömma bort vår barndoms kräm, som smakade så gott! Här är det citruskräm som piffas upp med passionsfrukt, vilket ger en fin och syrlig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa apelsinerna och häll saften i en kastrull. Blanda ner vatten, potatismjöl och ev socker. Värm på svag värme under omrörning tills krämen tjocknar.
  2. Ta kastrullen från plattan. Halvera passionsfrukterna och skrapa ned fruktkärnorna i krämen. Smaka av med citronsaft. Garnera med blodapelsin eller blodgrape och citronmeliss och servera krämen varm eller kall med mjölk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.