Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrussallad med rostade hasselnötter och mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt helgfrukost! Frächt och underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Lägg hasselnötter i en torr stekpanna och rosta dem på medelhög värme, skaka pannan ofta. Häll e varma nötterna i en kökshandduk och gnugga så att skalet lossnar,
  2. 2. Hacka de rostade hasselnöterna grovt.
  3. 3. Skala citrusfrukterna med en liten vass kniv.
  4. 4. Skär sedan ut skinn fria filéer och lägg dem i en skål. Pressa ur saften som är kvar i frukten över filéerna.
  5. 5. Strö över de hackade hasselnötterna och lite färsta myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.