Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cookies and cream cupcake

(3 kommentarer)  
Cookies and cream cupcake Cookies and cream cupcake
Skriv ut

Mmmmmmmmmmmm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda ihop mjöl och bakpulver i en liten skål. Vispa smör, mjölk och vanilj fluffigt, ca 3-5 min. Ha i mjölblandningen och tillsätt därefter sockret. Vispa ihop allt i 30 sekunder på låg hastighet.
  3. Ha i äggvitorna och vispa i medium hastighet i 2 min. Blanda i cookies med en sked. Fyll formarna till 3/4 och grädda i ca 20 min, tills en tandpetare som du sticker i mitten kommer ut torr. Låt svalna.
  4. Frosting: Vispa upp grädde, florsocker och vaniljextrakt till en mjuk men fast konsistens. Fyll en spritspåse och spritsa över cupcakesen. Om man vill så kan man bara ha grädde. Krossa 2 cookies och sprinkla över alla.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • 3mm-aa 13 december 2008

    Jag tycker att muffinsarna blev suvärena men det jag inte fattar är det om man ska smälta smöret eller inte? :/

  • Micaela76 22 juli 2009

    jag som då gjorde ett litet fel... Jag vispade äggvitorna först i 2 min och sen blanda jag i.. Men det blev faktiskt bra :)) Nu ska vi njuta dem till kaffe´t.

  • cookiz 6 december 2012

    mumms blev lyckat :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.