Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscoussallad med haloumi

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Passar som lunchrätt eller som tillbehör. Haloumi är en cypriotisk ost med fin sälta som steks eller grillas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen, låt den svalna och blanda i lite olivolja. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda dem med couscousen.
  2. Halvera tomaterna och blanda i dem, hacka basilikan och blanda i den. Bryt haloumin i bitar och smörstek dem hastigt runtom tills de blir krispiga. Lägg dem ovanpå couscoussalladen, salta och peppra efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.