Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscoussallad med rostade tomater, paprika och halloumi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En både frisk och matig sallad. 599 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader grill. Koka upp vatten, buljongtärning och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör i couscousgrynen, sätt på lock och låt dem svälla 5 minuter. Fluffa upp dem med en gaffel.
  2. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar, skölj tomaterna och skär dem i bitar, tärna osten. Lägg paprika, tomater och ost bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper. Fördela olja, ½ tsk salt och 2 krm peppar över. Grilla mitt i ugnen 15 minuter till fin färg.
  3. Skala och strimla rödlöken, ansa och skiva salladslöken, plocka myntabladen. Blanda couscous, rödlök, salladslök och mynta i en skål. Smaka av med 2 krm salt och 1 krm peppar.
  4. Toppa med grönsaker och ost. Skrubba citronen i ljummet vatten och riv skalet över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.