En både frisk och matig sallad.
599 kalorier per portion
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader grill.
Koka upp vatten, buljongtärning och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör i couscousgrynen, sätt på lock och låt dem svälla 5 minuter. Fluffa upp dem med en gaffel.
- Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar, skölj tomaterna och skär dem i bitar, tärna osten.
Lägg paprika, tomater och ost bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper. Fördela olja, ½ tsk salt och 2 krm peppar över. Grilla mitt i ugnen 15 minuter till fin färg.
- Skala och strimla rödlöken, ansa och skiva salladslöken, plocka myntabladen.
Blanda couscous, rödlök, salladslök och mynta i en skål. Smaka av med 2 krm salt och 1 krm peppar.
- Toppa med grönsaker och ost. Skrubba citronen i ljummet vatten och riv skalet över salladen.
Publicerat den
5 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar