Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crab fraiche

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god röra som passar till rostade mackor eller som en förrätt. Fick receptet av en kompis för många år sedan och det har sedan dess njutits många gånger.Alltid lika uppskattat.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka räkor, hacka sedan crabfish och lök. Skala och skär citronen i så små bitar som det går, använd både kött och saft. Blanda allt i en skål tillsammans med dill och crème fraiche. Lägg på rostat bröd och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.