Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med räkfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Crêpes går all fylla med i princip vad som helst. I de här gömmer sig en matig fyllning av räkor, ägg och kokt potatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Crepessmet: Blanda mjöl och salt i en skål. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Häll sedan i resten av mjölken. Vispa sist i äggen. Stek tunna crêpes i smör i en liten stekpanna.
  2. Fyllningen: Blanda räkor, tärnad potatis, ägg och citronskal. Fyll crêpen och gratinera på 200 grader i ugnen med västebottenost i cirka 10 minuter.
  3. Garnera med romansallad och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.