Pannkakan är verkligen vad man gör den till. Med en fyllning av parmaskinka, färska champinjoner, salvia och ost blir det en riktig kalasrätt.
Instruktioner
- Gör pannkakssmeten. Stek 8-10 pannkakor och låt dem kallna.
- Fyllning:
Strimla skinkan. Skala och hacka löken och vitlöken. Hacka champinjonerna. Fräs skinka, lök, vitlök och svamp i smör, i 10 minuter. Blanda i salvian mot slutet av stektiden. Låt kallna. Blanda fräset med ricotta och parmesanost. Salta och peppra.
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Fördela fyllningen på pannkakorna, rulla ihop. Skär varje rulle i 4 bitar. Ställ rullarna med snittytan upp i en smord ugnsfast form. Häll över ostsåsen och strö på parmesanosten. Gratinera högt upp i ugnen ca 15 minuter.
Publicerat den
11 maj 2016
Liknande recept
Skriv kommentar