Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crépes med svamp och parmaskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pannkakan är verkligen vad man gör den till. Med en fyllning av parmaskinka, färska champinjoner, salvia och ost blir det en riktig kalasrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pannkakssmeten. Stek 8-10 pannkakor och låt dem kallna.
  2. Fyllning: Strimla skinkan. Skala och hacka löken och vitlöken. Hacka champinjonerna. Fräs skinka, lök, vitlök och svamp i smör, i 10 minuter. Blanda i salvian mot slutet av stektiden. Låt kallna. Blanda fräset med ricotta och parmesanost. Salta och peppra.
  3. Sätt ugnen på 225 grader.
  4. Fördela fyllningen på pannkakorna, rulla ihop. Skär varje rulle i 4 bitar. Ställ rullarna med snittytan upp i en smord ugnsfast form. Häll över ostsåsen och strö på parmesanosten. Gratinera högt upp i ugnen ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.