Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes Suzette a la Grövelsjön

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Dessert i min smak från Allers nr 39/2009

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop crêpessmeten, grädda som vanliga pannkakor, vik ihop dem till kvartar när de svalnat. En crêpe per person är lagom. Riv citron- och apelsinskalen och pressa ur saften. Koka ihop matfett, rasp, saft och socker i en stekpanna. Lägg i crêpsen och låt dem bli varma. Slå på spriten och flambera. Servera med glasskulor och hjortronsylt. OBS! flambera inte under spisfläkten!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.