Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curry chicken

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig curryrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklinglåren på båda sidor i smör i stekpanna tills de får fin färg. Lägg upp på en tallrik.
  2. Fräs lök, vitlök, äpple, curry och röd currypasta i smör i en gryta. Pudra över mjölet och späd med buljong under omrörning.
  3. Tillsätt kokosmjölk och koka upp. Lägg ner de brynta kycklinglåren och låt sjuda ca: 25 minuter. Dekorera med koriander.
  4. Gör i ordning tillbehören i skålar och servera rätten med kokt jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.